In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie klopte Topparty Centersnacks met 3-0. In de 9e minuut schoot Wietse Maas diagonaal hard in de bovenhoek, 0-1. In de 22e minuut maakte hij er met een hard laag schot 0-2 van en in de 25e minuut bepaalde Jonas Heijblom de uitslag op 0-3 voor Topparty.

In de 2e klasse speelden Jeuken en ISM een sportieve wedstrijd die door ISM met 2-4 werd gewonnen. Joep Hoeben, een eigen doelpunt en een treffer van Rob Kornuit zorgden voor een 0-3 voorsprong voordat Thijs Haasen zijn team naar 1-3 punterde. Na een mooie solo en goed doorzetten zorgde Rob Kornuit voor een 1-4 voorsprong waarna Thijs Haasen met een geplaatst schot voor de uitslag van 2-4 zorgde.

BUVO liet geen spaan heel van Van Heugten. Het werd een dikke 8-0 overwinning door treffers van Marc van Enckevort (2x), Joep Verberne (3x) en Tim van den Boomen (3x).

In een wedstrijd met strafminuten voor beide teams won Educontract met 5-3 van Tonny’s. Hein van den Einden en Roel van Otterdijk (2x) scoorden voor Tonny’s. Daan Hooglugt, Tim van Brussel en Harm Gubbels (3x) deden dat voor Educontract.