In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie wist Hurkmans na het dikke verlies van vorige week nu ruim te winnen van Loomans. In de 10e minuut opende Guus Berkers met een harde schuiver de score voor Hurkmans. Zes minuten later schoot Chris Filippini vanuit de draai in de kruising de 0-2 binnen. Loomans kon geen vuist maken. Chris Filippini (18e en 25e) en Guus Berkers (20e) verhoogden de voorspong van Hurkmans naar 0-5. In de 27e minuut redde Geert de Lau uit een scrimmage de eer voor Loomans, 1-5.

In de 2e klasse kwam Centraal al in de 3e minuut op voorsprong tegen het Zunneke na een snoeihard schot van Frank van de Laar onhoudbaar in de kruising, 0-1. Het Zunneke nam vervolgens het heft in handen en matchwinnaar Harry Maas schoot in de 5e, 8e, 21e en 23e minuut het Zunneke naar een 4-1 overwinning.

Binnen 15 minuten stond Educontract op 4-0 tegen LeenenRegiobank door treffers van Daan Hooglugt, Bart van Brussel, Tom van Oosterhout en Tim van Brussel. Na een mooi uitgespeelde kans schoot Sander Gerritsen de 4-1 binnen voor LeenenRegiobank. In de 21e en 29e minuut bepaalde Tim van Brussel de einduitslag op 6-1 voor Educontract.