In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie kwam in Bij Willem tegen Van Gennip in de 8e minuut op 1-0. In de 12 en 16e minuut werd het zelfs 3-0! Van Gennip kwam in de 18e en 20e minuut sterk terug tot 3-2 door doelpunten van Tom Raijmakers en Chris Filippini. Daarmee was echter hun kruit verschoten en scoorde Bij Willem nog twee keer, 5-2.

Topparty kreeg met 0-4 klop van promovendus Toff. Topparty heeft een slechte start; na twee wedstrijden met 0 punten staan ze onderaan.

In de 1e klasse behaalde het Jagershuis een benauwde overwinning op BekenHDSolar. In de 3e minuut schoot Bas van de Witteboer de 0-1 voor Jagershuis binnen. In de 19e minuut was Ruben van den Nieuwenhof er als de kippen bij om de 0-2 voor Jagershuis aan te laten tekenen. Nog geen minuut later stond het 1-2 na een lobje over de doelman heen. Nadat de zoemer was gegaan mocht BekenHDSolar een strafschop nemen voor een overtreding binnen de tijd. Dezewerdechter gemist, 1-2.

Tot halverwege de wedstrijd tussen Zunneke en Centraal ging het goed tegen elkaar op, 2-2. Hierna kreeg Centraal meer van spel en kwam op een 2-6 voorsprong in de 22e minuut. De slotfase was weer voor het Zunneke dat terug kwam tot 5-6. Voor het Zunneke scoorden Harrie Maas (4x) en Rens van Lieshout.