In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie duurde het 23 minuten voordat er gescoord werd bij Vissers – Educontract. Na een verre uitgooi van zijn doelman scoorde Pieter Velings in een verlate doel, 1-0. In de 27e minuut werd een afstandsschot van doelman Sjoerd Hooglugt iets van richting veranderd en verdween in het Vissers doel, 1-1.

Twee keer kwam CanadeesMBerkers op voorsprong tegen Hurkmans dat uiteindelijk toch met de volle winst naar huis ging. Tot de 8e minuut scoorden Ward Slegers(2x) voor CanadeesMBerkers en Max van Oosterhout(2x) voor Hurkmans. In de laatste seconden bracht een schot van Bart Sijbers Hurkmans de overwinning, 3-2.

In de 2e klasse kwam ISM in de 11e minuut op achterstand tegen GIJS door een ongelukkig eigen doelpunt van Tijn van Nuenen, 1-0. Rudi Strauss en Roy Janssen vergrootten de voorsprong voor Gijs in de 21e en 23e minuut tot 3-0.In de laatste vijf minuten kwam ISM nog sterk opzetten en kwam terug tot 3-2 door doelpunten van Sjoerd van Heugten en Sem van den Nieuwenhof.

Houtman kon de 0-1 voorsprong door een doelpunt van Daan Lammers in de 23e minuut niet vasthouden. Harry Maas trok in de 26e minuut door een benutte strafschop de stand gelijk en bezorgde met zijn 2e doelpunt een minuut later vHeugten de overwinning, 2-1.