In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie was er volop strijd bij Canadees tegen Van Gennip. Al in de 3e minuut was het 1-0 voor Canadees. In de 9e minuut trof doelman Lars van Grotel met een van zijn afstandsschoten doel, 1-1. In de 13e minuut kwam Canadees weer op voorsprong, 2-1. Ondanks enkele goede kansen voor beide teams bleef de stand zo tot het einde.

Binnen 11 minuten stond het al 6-0 voor een op dreef zijnd Steenstra tegen Jagershuis dat niet veel  had in te brengen. Het werd uiteindelijk 10-3 voor Steenstra. Voor Jagershuis scoorden Daan Kuijpers en Toon Filippini (2x).

Topparty bood goed tegenstand aan Berkvens. In de 3e minuut opende de doelman van Berkvens de score door van net over de middenlijn raak te schieten. In de 7e minuut miste Hidde Maas een strafschop voor Topparty. Nonchalance in de verdediging van Berkvens werd in de 11e minuut afgestraft door Luuk Versteegden, 1-1. Berkvens leek wakker geschud en binnen 10 minuten stond de einduitslag 1-5 op het scorebord voor Berkvens.

In de 2e klasse speelden het Zunneke (spelers voornamelijk uit Lierop) en Educontract de Lieropse derby. Ook hier was de eindstand na 16 minuten bereikt. Harry Maas opende de score voor het Zunneke in de 4e minuut, 1-0. Twee minuten later schoot Ralph Bekx de bal binnen, 2-0. In de 16e minuut bepaalde Rens van Lieshout de uitslag op 3-0.