Afgelopen vrijdag hebben vele teams zich aangemeld voor de Dorpskwis op 2 oktober a.s. Na aankomst met de fiets bij de Vurherd werden ze door mini-verkeersregelaars gewezen op een wandelroute over rekensommen naar de school waar iedereen werd opgevangen in een heuse teststraat. Na een test met een iets te grote dubbelzijdige teststaaf konden ze hun aanmeldingsformulieren inleveren en kregen een blauwachtig vaccin in een buisje met daaraan een zelftestinformatie.

Bij vorige kwissen in 2018 en 2019 deden respectievelijk 35 en 40 teams mee. Dit jaar verwachtte de organisatie duidelijk minder teams door de coronaperiode waar we uit komen en inmiddels weer in zitten. Met 30 teams is het aantal aangemelde teams dan ook boven verwachting.

Wel hebben we gisterenavond besloten, vanwege de bijzondere tijd waarin we zitten, het voor twijfelende teams nog mogelijk te maken om zich tot uiterlijk 16 augustus in te schrijven al vervallen voor hen natuurlijk wel de eerste punten die bij de officiële aanmelding verdiend konden worden.
Interesse? Mail: dorpskwislierop@gmail.com

Namens Dorpskwisteam
Doretti, Bart, Jan, Harm, Robert, Stijn

Zie ook het interview dat Harrie van Horik namens Siris had met Robbert.

Zie eventueel ook de website van de Dorpskwis.