In de eerste klasse van de zaalvoetbalcompetitie was er voor BekenHDSolar geen eer te behalen tegen de verdedigers van Topparty. In de 15e minuut passeerde Ralf van de Laar met een mooie schijnbeweging doelman Paul van den Boomen van BekenHDSolar. Dit bleek de winnende treffer voor Topparty, 1-0.

In de tweede klasse ging Egelantier kansloos ten onder in de topper tegen Educontract. Het werd een 4-0 overwinning voor Educontract door doelpunten van Bart van Brussel (hattrick) en Daan Hooglugt. De kansen die Egelantier kreeg werden vakkundig gestopt door doelman Sjoerd Hooglugt.

Houtmaat behaalde de 2e overwinning van het seizoen door met 1-3 te winnen van het Zunneke. Topscoorder Harry Maas van het Zunneke werd goed in bedwang gehouden door Houtmaat. Jelle van den Boomen zorgde in de 12e minuut voor 0-1. In de 20e minuut trok Ralph Bekx uit een hoekschop gelijk, 1-1. Tot zijn grote vreugde zag Wout Groenen zijn schot uit een onoverzichtelijke situatie in het doel van het Zunneke verdwijnen, 1-2. Twee minuten voor tijd schoot Brian Jansen uit een counter zijn team naar de 1-3 overwinning.