Van Sylvia Sijbers kregen we onderstaand bericht…

“Helaas hebben we door omstandigheden de afgelopen 2 jaar niet mogen organiseren. Maar nu gaat dan toch echt weer gebeuren. Dit jaar wordt de Toer dur Lierup van woensdag 14 t/m vrijdag 16 juli verreden.
De Toer dur Lierup is een jaarlijks fietsevenement voor alle Lieropse kinderen t/m groep 8. Woensdag vanaf 18.00 kun je je inschrijven en je rugnummer/helm ophalen bij de inschrijftafel in het speeltuintje van de Gildewijk. Natuurlijk mag je ook je eigen helm meenemen.

Iedere avond wordt er om 18.30 uur gestart aan het parkoers in de Gildewijk.
De kosten zijn € 3.- per dag of 3 dagen voor € 7.50. Fiets je alle dagen mee, dan doe je mee in het algemeen klassement en ben jij wellicht de drager van het enige echte Toer dur Lierop-shirt!

De categorieën zullen ook veranderen. We starten om 18.30 uur met de 0-3 jaar op driewielers, dan 0-3 jaar op tweewielers, daarna groep 1, groep 2, groep 3 en zo verder tot en met groep 8. Vanaf groep 3 is er een apart jongens- en meisjesklassement.
Helaas zijn er geen fietsen voor de bovenbouw meer beschikbaar, dus iedereen fietst op zijn of haar eigen fiets.

We nodigen alle kinderen uit Lierop uit deel te nemen aan de Toer dur Lierup zodat we van deze 55e editie ook weer mooi spektakel kunnen maken!
Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Sylvia Sijbers, 06 15108878”.