Sinds jaar en dag hebben wij als Gilde van Sint Antonius Abt bij Jan Hoeks in de wei een oud ijzer container beschikbaar gehad waarin Lieropse inwoners tussentijds hun overtollig ijzer kwijt konden. Na het overlijden van Jan heeft zijn familie ons nog een aantal jaren toegestaan om gebruik te maken van deze locatie om de oud ijzer container nog te laten staan. Hiervoor is het gilde de familie dankbaar. Helaas heeft de familie begin dit jaar moeten besluiten de oud ijzer container weg te halen.

Vanaf eind oktober hebben we gehoor gegeven aan deze wens. Hierdoor hebben we als gilde geen mogelijkheid meer tussentijds oud ijzer op te slaan. We kunnen nu uitsluitend oud ijzer ophalen tijdens onze reguliere acties in Maart en Oktober.

We plaatsen dit bericht op slaponline omdat blijkbaar niet iedereen op de hoogte is dat we tussentijds geen ijzer meer kunnen innemen. De familie heeft laten weten dat gisteren iemand zijn overbodige ijzer bij de poort van de wei van Jan Hoeks heeft gelost. Dit is niet de bedoeling. Als u oud ijzer heeft vragen wij u met klem dit te bewaren tot de generieke oudijzeracties gehouden worden.

b.v.d.

Namens het Gilde van Sint Antonis Abt,
Jos van Lieshout