Wie dichtbij huis wil genieten van het nieuwe theaterseizoen in het volgens de Ruchte zelf ‘met afstand gezelligste theater’ kan binnenkort z’n hart ophalen aan het vele mooie dat geprogrammeerd staat. Heb jij nog geen tickets? Wees er snel bij, want de eerste voorstellingen raken al uitverkocht.

Full-service theater:
Tijdens de voorstelling genieten van een lekker drankje aan een eigen tafel voor 2 personen! Dat is nu mogelijk in de nieuwe opzet, welke volledig voldoet aan alle maatregelen tegen Covid-19. Intiem, veilig en gezellig! Het theaterbezoek zal in ieder geval dit najaar anders zijn dan je gewend bent. Uiteraard met aandacht voor een fijn en veilig bezoek. Heb je hierover nog een vraag? Kijk dan HIER.

Programma:
Het programma bestaat dit najaar ook weer uit een mengeling van gevestigde namen en de prachtigste parels die langs de Nederlandse theaters touren. In het najaar staan onder andere Jandino Asporaat, Mark van de Veerdonk en Heel Holland Lacht in Someren geprogrammeerd. Het programma voor de 2e helft van het theaterseizoen volgt op een later moment.

Zie ook het volledige programma.