In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie was Topparty goed op dreef tegen Centersnacks dat moeite had met het tempo van de Lieroppenaren. Hidde (3x) en Wietse Maas zorgden voor een 4-0 overwinning.

Pittig ging het er af en toe aan toe bij Jagershuis tegen Duisenburgh. Beide voormalige hoofdklassers kwamen nu in de 1e klasse tegen elkaar uit. Na een vlugge achterstand in de 1e minuut nam Jagershuis het initiatief en bleef tot de 5-3 overwinning op voorsprong. Voor Jagershuis scoorden Jan van Lierop (2x), Ruben van den Nieuwenhof en Rob van der Sluijs (2x). Voor Duisenburgh deden dat Martijn Mulder, Nicky Meeuws en een eigen doelpunt van Jagershuis, 5-3.

In de 2e klasse ging nieuwkomer Buvo met een overwinning op Van Heugten van start. Marc van Enckevort opende in de 5e minuut de score voor Buvo, 0-1. Van Heugten kwam terug tot 2-1 door treffers van Marthijs Peters in de 9e minuut en Ralph Bekx in de 18e minuut. In de laatste 10 minuten trok Buvo de overwinning naar zich toe door doelpunten van Thijs Santegoeds (20e), Rico Sonnemans (28e) en Marc van Enckevort (29e), 2-4.

Tot de 22e minuut bouwde Tonny’s een 3-0 voorsprong op tegen Educontract door doelpunten van Patrick Mennen, Erwin Altena en Rob Rijkers. Educontract kwam sterk terug tot 3-2 door twee treffers van Bart van Brussel. Vlak voor tijd miste Stef van den Wijnboom nog voor een leeg doel van Tonny’s, 3-2.