In de zaalvoetbalcompetitie won in de strijd om de Roman Techno Cup Topparty met 2-5 van DKanters. Beide teams speelden vol inzet waarin Topparty met snel uitkomen de basis legde voor de overwinning. Hidde Maas (4x) en Ruud van den Hurk scoorden voor Topparty. Maico Meulen en Jan Meulendijks voor DKanters. Topparty speelt nu in de halve finale op 3 april tegen Berkvens.
Met veel inzet speelden Jagershuis en MIBA hun wedstrijd. Jan van Lierop (3e) opende de score voor Jagershuis met een schot door de benen van de doelman van MIBA. Joris van Horne (5e) trok op hoge snelheid de stand gelijk, 1-1. Rob van de Sluijs (9e) werd goed aangespeeld en scoorde van dichtbij 2-1. Joris van Horne (14e) en Kyle van den Broek (16e, 25e) zetten MIBA op een 2-4 voorsprong. In de slotminuut verkleinde Rob van der Sluijs de achterstand tot 3-4.
In de tweede klasse had Het Zunneke geen schijn van kans tegen koploper MSpang en ging met 10-1 ten onder. Bij een 7-0 achterstand redde Mathijs Peters de eer voor het Zunneke, 7-1. De doelpunten van MSpang kwamen op nam van Tim Koppens (2x), Brent Vulders (3x), Twan Meulendijks, doelman Martijn Koppens (2x) en Jowie van Heugten (2x), 10-1.
In een sportieve wedstrijd won Egelantier krap van ISM dat door een hard schot van Rob Kornuit in de 11e minuut op voorsprong kwam, 0-1. Een minuut later stond het weer gelijk nadat Niels Gondrie een goed uitgespeelde aanval afrondde, 1-1.Twee treffers van Mayron Haazen in de 18e en 22e minuut zetten Egelantier op een 3-1 voorsprong. Met een achterwaartse kopbal verkleinde Rob Kornuit in de 26e minuut de achterstand voor ISM tot de uitslag van 3-2.
Educontract ging goed van start tegen Tonny’s. In de 2e minuut schoot Daan Hooglugt een strafschop wegens hands hard binnen, 0-1. In de 8e minuut maakte Daan Hooglugt er 0-2 van na een snelle uitbraak. Nog geen minuut later schoot Rens Hurkmans na een counter de 0-3 binnen. Hein van den Einden en Merijn Altena verkleinden de achterstand voor Tonny’s tot 2-3 in de 10e en 14e minuut. De slotfase was voor Educontract. Frenk Mennen(29e) en Axel van den Biggelaar (30e) bepaalden de uitslag op 2-5 voor Educontract.