Van Sandra de Vreede kregen we onderstaand bericht…

“De afgelopen maanden hebben we massaal geklapt voor onze zorghelden, zoveel mogelijk lokaal gewinkeld, horecavouchers gekocht en kaartjes en bloemen gestuurd aan kwetsbare ouderen die de deur niet uit konden.

Vandaag wil ik jullie nog een keer vragen je waardering te tonen voor een Lieropse zorgheld: Jan Zwirs. Maandenlang kon hij geen vieringen houden, geen bezoekjes afleggen aan eenzamen, zieken en ouderen en zich niet onder de mensen begeven. Alleen de meest treurige en zware taken bleven over: ziekenzalvingen en uitvaarten met maar 30 mensen.

Vanaf zondag 5 juli mag hij weer aan de slag: 100 mensen mogen de viering in de koepelkerk bijwonen. Laten we de man die ons al jaren met zijn wijze, menselijke verhalen inspireert eens bedanken met onze aanwezigheid: maximale bezetting in zijn kerkbanken!!

Ik roep iedereen op, wiens verdriet hij ooit verzacht heeft, wiens ouders hij een bezoekje gebracht heeft, wiens kinderen hij aandacht schonk, of voor wie hij een bemoedigend woord had om zondag 5, 12, 19 en/of 26 juli om 9.45* uur naar de Koepelkerk te komen. Ook verenigingen en gezelschappen waar hij altijd zijn belangstelling komt tonen, vraag ik om deze wederdienst aan hem te bewijzen. Koorleden: zingen mag nog niet, maar samenzijn wel. En Vrienden van de Koepelkerk: laat zien dat je ook vrienden van Jan bent!

Een maand lang 100 man voor onze Jan, lijkt mij een toepasselijke manier om hem te inspireren nog even door te gaan met zijn goede werk in onze parochie”.

 * De viering begint om 10.00, maar kom op tijd, want voor alle zekerheid wordt iedereen geregistreerd.