Volgende week, donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart zal in onze Koepelkerk de Passie Lierop uitgevoerd worden. Elke dag zullen 350 bezoekers in de kerk aanwezig zijn. Door de organisatie zijn dit jaar 50 minder plaatsen per dag beschikbaar gesteld dan bij de vorige Passie die twee uitvoeringen ‘overvol’ zaten.’Vol’ zal het nog steeds zitten, nu drie dagen.

Naast een groot centraal scherm en de beide beeldschermen die al standaard gebruikt worden tijdens begrafenis, huwelijk of andere activiteiten, zullen er ook nog extra andere schermen bijgeplaatst worden zodat iedereen zal kunnen volgen wat er op het podium gebeurt. Neemt niet weg dat een plaats in het middenpad een beter zicht geeft dan in de zijpaden.

Om 19.15 uur gaat de kerk open. De organisatie zorgt – wanneer nodig – voor tenten op het kerkplein zodat de vroege bezoekers in ieder geval droog staan.

Om e.e.a. zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen wordt je door Passie-medewerkers naar uw plaatsen begeleid. Het zal niet mogelijk zijn om plaatsen vrij te houden voor mensen die nog moeten komen. Iedereen dient aan te sluiten! De Passie-medewerkers zullen hierop toezien, gelieve dus hun instructie op te volgen. Iedereen heeft een zitplaats in de kerk.

Voor mensen die moeilijk ter been zijn en toch – voordat de kerk om 19.15 open gaat – in de rij willen wachten, zullen stoelen beschikbaar zijn. Mensen met rolstoel of scootmobiel kunnen zich melden aan de kerkdeur. Voor hen is er een speciale plaats gereserveerd in de kerk.

Eventuele vragen kan men mailen naar passielierop@gmail.com.

De organisatie wenst iedereen een fantastische Passie. De deelnemers hebben er in ieder geval zin in.