Van Annet Wilde kregen we onderstaand bericht…

“Eergisteren, zaterdag 13 november, is de Huiskamer van Lierop geopend! Vanwege de coronamaatregelen gebeurde dat op één dag en op diverse momenten.

Eerst met de bewoners van Henricushof, daarna met de vrijwilligers van het steunpunt en de vrijwilligers bij de uitvoering van De huiskamer. De laatsten hebben we ter plekke in het zonnetje gezet.

Wethouder Theo Maas was aanwezig bij het eerste deel en bracht een royale cheque mee als waardering van het college voor het op eigen kracht realiseren van het project. Tijdens het ochtenddeel zijn De Huiskamer van Lierop en Steunpunt Plus overgedragen aan Dorpscoöperatie Lierop Leeft. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

‘s Middags hebben we vertegenwoordigers van fondsen en besturen en mensen uit Lierop mogen ontvangen. Het was meteen gezellig!

Omdat we het officiële openingsdeel op zondag hebben moeten afgelasten willen we via deze weg nog extra de financiële ondersteuners van De Huiskamer van Lierop bedanken: Oranje Fonds, Stichting Steun Welzijnszorg, Stichting Dr. Eijnattenfonds, ONA, VSBfonds, Kansfonds, Gemeente Someren, WoCom en Woningstoffeerder Janus van Eijk. Daarnaast ook Rinie Verstappen van Verstappen Bedrijfswagens voor het gratis spuiten van de radiatoren (ze zijn weer stralend wit!), Paul Minten die zorgde voor de brandblussers, Natasja de Groot voor haar moodboard en hulp en Linda van Houts van Stijlvast voor haar kleuradviezen.  

Vanaf maandag is De huiskamer voor iedereen open van 10.00-12.00 uur. Kom kijken en drink een kop koffie mee. We hebben nog heerlijke petitfourtjes en cake!”

Zie ook de foto’s van vooral Anita Hurkmans.