Op dit moment zijn er 3 bouwkavels in de Gildewijk in Lierop beschikbaar voor de verkoop. Op deze kavels kan in eigen beheer een vrijstaande woning gebouwd worden.

Inschrijven
Inschrijven is nog mogelijk tot en met vrijdag 16 september 2022 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier (inloggen met DigiD) op www.someren.nl/gildewijk. Aan het einde van het formulier betaalt u direct het inschrijfgeld van € 200,-. Alleen natuurlijke personen, dus geen aannemers/ontwikkelaars, kunnen zich inschrijven voor zelfbewoning. Uiterlijk 16 september 2022 moet het inschrijfformulier door ons ontvangen zijn.

Loting
Bij aanmelding van meerdere kandidaten volgt er een loting door notaris Van Kaam. De definitieve datum waarop wordt geloot is maandag 3 oktober 2022, om 16.30 uur in gemeenschapshuis De Vurherd in Lierop (in de eerdere publicatie werd als voorlopige datum nog dinsdag 27 september 2022 genoemd).

Aanwezigheid bij loting
Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel dient u zelf of een door u aangewezen plaatsvervanger bij de loting aanwezig te zijn. Alle inschrijvers ontvangen zo spoedig mogelijk na de loting bericht.

Informatie bouwkavels
Op www.someren.nl/gildewijk  kunt u alle beschikbare informatie over de kavels vinden. U kunt er zien om welke kavels het gaat, de grootte van de kavels, bestemmingsplaninformatie en algemene informatie en het inschrijfformulier.