“Het belooft een zonnige editie van de Jaarmarkt te worden op zondag 15 mei aanstaande. De weervooruitzichten zijn zeer gunstig. Alle voorbereidingen zijn bijna afgerond.

Mannenkoor a Capella organiseert i.s.m. van Aerle Organisatieburo voor de vijfde keer alweer deze Jaarmarkt. De afgelopen twee jaren kon er, noodgedwongen door de Corona-maatregelen, geen Jaarmarkt plaatsvinden. Maar dit jaar pakken we weer uit!

Vanaf 10.00 uur is de Jaarmarkt open. Maar liefst honderdvijftig kramen staan er opgesteld in de van Dongenstraat, Offermansstraat, Lijestraat en Hogeweg. Voor diegene die nog een kraampje willen, inschrijven kan nog via www.vanaerlebv.nl, zie Jaarmarkt Lierop.

U kunt uw auto voor slechts €2.00 parkeren op het trapveldje, ponyveldje of op de vrachtwagenparkeerplaats nabij het viaduct. Onze mannen van het koor zullen u met plezier ontvangen.

Er is vermaak voor jong en oud, ook onder andere op het Horecaplein. Het kerkplein in Lierop wordt omgetoverd tot een aantrekkelijk terras. Voor de vroege vogels staat de koffie klaar, en natuurlijk kun je ook genieten van een ijskoud biertje of frisdrankje. Onze mannen van het koor bakken voor u de gehele dag overheerlijke hamburgers of braadworsten. En ook voor de Lierupse Neut moet u op het Horecaplein zijn.

Vanaf 12.00 uur is er volop entertainment. We starten met de Jeugdslagwerkgroep van fanfare St. Willibrordus onder leiding van John Klaus. Vervolgens presenteert het Seniorenorkest Groot Someren onder leiding van Roger Cobben zich op het Horecaplein. En als klap op de vuurpijl hebben we de dames van de Dilemma’s weten te strikken. Zij spelen voor het eerst hun gloednieuw programma, dus komt dat zien, komt dat zien!

Erik Hesius
A Capella