Van Driek Doezé kregen we onderstaand bericht…

“De jaarvergadering is uitstekend verlopen. Jan van den Heuvel en Maria van der Zanden werden in het bestuur herkozen en Jan ook nog als voorzitter. Verder werden de financiën toegelicht, Anne-Lies van Moorsel hield een uitstekende presentatie. Voor haar de eerste keer en het ging haar goed af.

De overleden leden werden weer herdacht met een dia-presentatie, die door de leden zeer gewaardeerd werd. Het is belangrijk dat hier op een mooie manier aandacht aan wordt besteed.

Ook het jaarverslag met de nodige foto’s werd zeer goed ontvangen. Een praatje met een plaatje is een mooie werkwijze voor onze jaarlijkse terugblik. Er is weer een jaar hard gewerkt en dit wordt door onze leden zeer gewaardeerd.

Onze voorzitter leidde de vergadering uitstekend en onze gastspreker, Leo Bisschops van KBO-Brabant maakte een geweldige indruk met zijn lezing. Hij weet waar hij over praat en verwoordt de mening van KBO-Brabant uitstekend. Iedereen was vol lof.

We sloten weer af met een uitmuntende lunch bij Nel en Wim van Oosterhout. Zo’n kleine negentig leden genoten ervan, het was weer ouderwets gezellig”.

Zie voor meer foto’s de website van de KBO.