In de 1e klasse van de zaalvoetbalcompetitie bood Hurkmans goed tegenstand aan Loomans. In de 3e minuut ging een achteruit naar zijn doel rennende doelman Sjoerd Hooglugt onderuit. Het was toen voor Chris van Eijk een koud kunstje om Loomans op 0-1 te zetten. In de 10e minuut tikte Ralf Hurkmans als laatste de bal na een scrimmage over de doellijn, 1-1. Zes minuten later kwam Hurkmans op voorsprong. Willem Hurkmans hakte de bal naar zijn zoon Ralf die goed binnenschoot, 2-1. In de 21e minuut weerde doelman Sjoerd Hooglugt een schot van Chris van Eijk goed af maar de bal kwam precies in de voeten van Gerwin Huijerjans die vervolgens van dichtbij de gelijkmaker binnenschoot. In de slotminuut werkte doelman Ferry Donders van Loomans tegenstander Ralf Hurkmans op de doellijn onderuit. Vervolgens werd de strafschop van Twan Bussers keurig gestopt door invaller doelman Gijs Hurkmans, 2-2.