Het jeugdboerenbruidspaartje Jelte en Mirte genoten gisteren van begin tot eind van een prachtige dag.
Dit is allemaal te zien op de foto’s die onze slaponlinefotograven maakten.

Zie deel 1 en deel 2.

Ook werd er een mooi filmpje gemaakt van het bezwaar dat boer Arno op het huwelijk had.

Hieronder het verslag dat we kregen van de PR Commissie van de Kaauw Voetjes…

Drukbezochte jeugdboerenbruiloft van Jelte en Mirte,

Vanaf onze residentie zaal van Oosterhout vertrok een grote stoet naar de Balisboom. De koepelbloazers voorop, voor de muzikale ondersteuning, daarachter de koets, met Peter en Sjaak als koetsiers. Hierin zaten de getuigen Janne en Iris, om het jeugd boerenbruidspaar Jelte en Mirte op te halen. Ook jeugdprinses Mijntje en haar gevolg van CV het Meerpoeleke waren hierbij aanwezig. Veel familie en vrienden hadden zich verzameld bij de Boer thuis, als ook het bruidje.  Zij was eerder die middag al ‘opgehaald’, door haar boer.

Bij zaal van Oosterhout was er direct al een gezellige drukte. Buitengewoon ambtenaar Boyke Joosten had een leuke kennismakingsquiz voor het bruidspaar bedacht.  Tijdens deze quiz werden de 2 verliefden op de proef gesteld of ze elkaar wel goed genoeg kenden… Je trouwt tenslotte niet voor niets in het onecht!  

Daarna was er ruimte voor iedereen om eventuele huwelijksbeletselen tegen het huwelijk in te dienen. De familie Verstappen had een bezwaar: Arno was benieuwd of Jelte wel de ideale schoonzoon zou worden, hij wordt niet voor niets boer…..  In een mooi gemaakt filmpje konden we zien dat Jelte een aantal proeven op de boerderij goed wist te doorstaan en dus ook geschikt werd bevonden om met Mirte te ‘trouwen’. 

Nadat de plechtigheid was voltrokken, kon er “gekust” worden achter het scherm… de spetters vlogen ervan af…

Hierna werd iedereen in de gelegenheid gesteld om het kersverse bruidspaar te feliciteren.

Er volgde een drukke receptie met leuke stukskes en liedjes van familie, buurt van de jeugdboer alsmede de buurt van de -boerin, klasgenoten, SV Lierop en demarrage.  Na de receptie was het tijd om er met zijn allen nog een mooi feestje van te maken. Onze huisdeejay had er, samen met de koepelbloazers, direct de stemming goed in zitten.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde jeugdboerenbruiloft.