Wie dichtbij huis wil genieten van Singer songwriter JW Roy kan op 2 februari terecht in theater de Ruchte waar hij met de try out ‘A room full of strangers’ op het podium staat.

JW Roy treedt op met zijn band The Royal Family en vertelt verhalen zoals alleen hij dat kan: met passie, innemend, overtuigend en humoristisch. Hij zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van anderen die dichtbij hem staan en situaties die hem opvallen.

Hij bezingt het mooie, het buitengewone. Over de vreemde vogels in zijn leven, van de maatschappij en van zijn genre: de Americana, country en roots-muziek. Want zeg nou zelf, wat is een wereld zonder paradijsvogels?

‘Dit is wat ik wil’. Dat is wat de jonge wielrenner JW Roy denkt als hij voor het eerst in aanvaring komt met het rock-‘n’-roll-virus. Ruim twintig jaar is hij nu al prof. In die tijd is hij gegaan van schrijven en zingen in het Engels zoals op zijn debuutplaat Round Here uit 1997, naar liedjes in het Nederlands en zelfs Brabants dialect, tot weer terug naar het Engelstalig repertoire. Het past hem allemaal, maar als full-blooded Americana man ligt dat laatste hem toch het best.

De Ruchte is voor deze avond al bijna uitverkocht er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar!

Meer info: www.jwroy.nl

Entree: € 17,50

Aanvang: 20.30 uur

Informatie: S.C.C. De Ruchte, 0493 – 44 11 44, info@deruchte.nl, www.deruchte.nl.