De Kaauw Voetjes laten weten dat het carnavalsseizoen ook in Lierop weer gaat beginnen. Dit jaar zal in het teken staan van het thema “Carnavalskrakers” dat als eerste gebruikt wordt tijdens de onthullingen maar later ook bij b.v. de optocht.

De onthullingen staan gepland op 12 november, ervan uitgaande dat het nu wel gaat lukken want vorig jaar ging het een dag voor de onthulling vanwege corona-maatregelen op het laatste moment mis en konden alleen de jeugdhoogheden nog bekend gemaakt worden. De hints voor de grote prins waren al bekendgemaakt (zie hieronder).

De onthullingen zullen dit jaar plaatsvinden in een tot feesttent omgedoopte Vurherd. Het beloofd echt heel gaaf te worden!

Te beginnen op zaterdag 23 oktober zal er elke week, tot 3 weken voor de onthulling, een nieuwe hint vrijgegeven worden, dus het wordt nog gemakkelijker met de hints van vorig jaar erbij. Met behulp van deze extra hints zou het theoretisch mogelijk moeten zijn om de nieuwe hoogheid redelijk gemakkelijk te raden.

Via het formulier op de website van de Kaauw Voetjes kun je jouw stem dan kenbaar maken. Uit alle inzendingen die de goede hoogheid hebben geraden wordt een mooie prijs verloot!

Voor meer informatie check: www.kaauwvoetjes.nl