Van Driek Doezé kregen we onderstaand bericht…

“Het uitwisselingstoernooi tegen Someren Dorp was geweldig gezellig. We werden ontvangen met koffie en gebak van bakkerij van Eijk. En dan heb je wat. Er waren er bij die wel twee keer opschepten, zo lekker was het. We noemen geen namen maar de kampioen van Lierop zat daarbij.

Someren Dorp had een mooie indeling gemaakt, we waren met 36 “man” en speelden op 8 banen. Dat liep als een trein.
Nadat de eerste ballen gegooid waren kwamen ze al rond met kleine hapjes. Dat gaat er altijd in. Het smaakte heerlijk, we genoten er volop van. Ook het weer was uitmuntend, beter kan niet. Er werden 3 rondes gespeeld in wisselende groepen en dat beviel uitstekend. Zo maak je kennis met leuke mensen uit ons naburig dorp.

Iedereen wil winnen, maar tegen Someren spelen we vooral voor de lol. Gezelligheid komt op de eerste plaats. De koelkasten waren goed gevuld en er werd rijkelijk gebruik van gemaakt. Tegen een uur of zes gingen we naar huis.
We zullen ons best moeten doen om Someren dorp met gelijke munt terug te betalen. We gaan ons best doen. Dat beloven we.

Jos van de Bighelaar nam de eerste prijs mee naar huis. Een stevig vogelkastje. We zullen ongetwijfeld binnenkort op beschuit met muisjes moeten komen, daar houden we je aan Jos”.

Voor meerdere foto’s en verdere info zie de website van KBO Lierop.