Van Martie Jeuken, Secretaris St. SomereN Natuurlijk kregen we onderstaand bericht…

“De bekendmaking van de Zùmmerse Mens tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Someren is al jaren een traditie. Door het heersende Coronavirus is het nog niet duidelijk op welke wijze deze traditie het komend jaar ingevuld gaat worden. Hierover is de Stichting SomereN Natuurlijk in gesprek met de gemeente. 

Het stichtingsbestuur wil de verkiezing van de 29e Zùmmerse Mens hoe dan ook door laten gaan. Het is belangrijk om in deze moeilijke periode ook iets positiefs te brengen. Daarom doet het stichtingsbestuur een oproep aan de inwoners uit Someren-Dorp, Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide: Ken je een bijzondere Zùmmerse Mens?

Ken je iemand in jouw omgeving die in aanmerking komt voor de eretitel Zùmmerse Mens 2020? Zo iemand die altijd klaar staat voor iedereen. Iemand die het heel gewoon vindt om zich als vrijwilliger in te zetten voor de medemens. Een Lieroppenaar, jong of oud, die dat doet zonder hiermee op de voorgrond te treden. Je kent vast wel iemand die aan deze criteria voldoet.

Draag hem of haar dan voor als Zùmmerse Mens 2020. Dit kan tot 1 december 2020 via e-mail  of schriftelijk aan Stichting SomereN Natuurlijk, p/a Grebbe 7, 5711 KV Someren (op enveloppe svp vermelden Zùmmerse Mens 2020).

Geef in je voordracht aan:
• De naam en het adres van degene die voor de eretitel wordt voorgedragen;
• De reden waarom hij of zij in aanmerking komt als Zùmmerse Mens 2020;
• Naam en adres van degene die deze persoon voordraagt.

Uiteraard kan er maar één persoon genomineerd worden. Heb je vorig jaar (of al eerder) een kandidaat voorgedragen maar is deze toen niet verkozen, probeer het dan dit jaar gerust nog een keer!!! Anonieme voordrachten worden niet in behandeling genomen”.

Meer informatie vindt je op www.somerennatuurlijk.nl