De Kennedymars komt ook dit jaar weer door Lierop al is het wel van na middernacht tot vroeg in de ochtend (1.30 – 8.30 uur). Elke jaar zijn er ook weer Lieroppenaren die zich hievoor als vrijwilliger inzetten. Maar dat kan altijd meer blijkt uit onderstaand bericht dat we van de kennedymars-organisatie kregen.

Hallo Lierop,
De voorbereidingen voor het jaarlijkse Kennedymars weekend op 6 & 7 juli 2019 zijn weer in volle gang. Om alles weer zo soepel mogelijk te laten verlopen en er een geslaagd evenement van te maken zijn wij opzoek naar vrijwilligers. Vele handen maken licht werk!

Wat krijgt u hier als vrijwilliger voor terug?
Een heleboel gezelligheid op de route en op het plein, een kijkje achter de schermen van dit mooie en grootse evenement en de dankbaarheid en complimenten van de wandelaars en de organisatie. Daarnaast zorgt de organisatie dat het de vrijwilligers aan niets ontbreekt.

Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden om de prachtige sfeer van de Kennedymars te proeven en lijkt het u en uw buurtgenoten, dorpsgenoten, vrienden of leden van uw vereniging leuk om een steentje bij te dragen?

Of wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk? Wij hebben een online aanmeldsysteem waarin wij alle taken op een rijtje hebben gezet voor u. Klik HIER om u aan te melden! U mag ook een e-mail sturen naar vrijwilliger@kennedymars.nl’.

Met vriendelijke groet,
Blok Vrijwilligers
Sanne, Sanne, Linda, Rianne en Lisa
Kennedymars Someren
6 & 7 juli 2019