Ook in deze rare vervelende tijden zit toch het gezelligste feest op carnaval na er weer aan te komen. Namelijk het Kerstfeest! Velen zullen de gezelligheid in huis halen met een mooie kerstboom. In het verleden was het zo, dat de kerstboom na drie koningen bij de mensen aan de deur werd opgehaald door de vuilophaaldiensten. Ideaal was dat! Geen gesleep met de boom, geen volle kliko met in 1000 stukken geknipte vol met hars zittende kerstbomen, geen auto vol met naalden, omdat je hem toch maar bij de milieustraat in ging leveren.

Wij willen dit gemak weer aan de Lieropse mensen teruggeven door de boom op zaterdag 9 januari weer huis aan huis op te halen! In ruil daarvoor vragen wij wel een minimale bijdrage van 5,- euro per boom, maar meer is natuurlijk altijd welkom. Op deze manier bent u van uw kerstboom verlost en steunt u ook nog eens onze mooie Lieropse carnavalsvereniging.

Wilt u gebruik maken van deze ideale kerstboom-opruimdienst en wilt u ook nog eens de carnavalsvereniging steunen? Meld u dan aan op een van de onderstaande manieren:
1. U maakt gebruik van het invulformulier via www.kaauwvoetjes.nl/kerstbomen-actie
2. U stuurt een bericht naar chef kerstboom via 06-51567018 met uw naam en adresgegevens.
3. U maakt gebruik van het invulformulier bij de SPAR in Lierop.

Na uw aanmelding wordt u op de hoogte gehouden van tijden en betaalmethodes.
Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar: pr@kaauwvoetjes.nl