Wie dichtbij huis naar het theater wil voor een familievoorstelling kan op 13 oktober terecht in de Ruchte waar ‘Meneer Monster – De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen – op de planken staat. Het is een volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton.

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen – Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog leukere kindervoorstelling. Dit keer een vertaling van De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen.

Meneer Monster heeft een originele manier van spelen en vertellen, met bizarre en chaotische humor, prachtige decor en heel erg veel fantasie.

Datum: 13 oktober 2021
Ticketprijs: 19 euro
Genre: familievoorstelling – vanaf ca. 7 jaar
Aanvang: 14:00 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/de-waanzinnige-boomhut-van-52-verdiepingen/

Algemene informatie:
De Ruchte Someren – Laan ten Roode 71 – 5711 GB Someren
0493 44 11 44 – info@deruchte.nlwww.deruchte.nl