Tijdens de algemene ledenvergadering van A Capella op maandag 15 jan. 2018, heeft er een bestuurswissel plaats gevonden.
Aftredend voorzitter Harrie van der Sanden heeft zich niet meer herkiesbaar gesteld. Hij heeft de voorzittershamer 20 jaar lang gehanteerd en vond het tijd deze aan een ander over te dragen. Secretaris Jo Dat sprak een dankwoord naar hem uit voor al die jaren van tomeloze inzet die hij voor de club op bijzondere wijze heeft uitgedragen.
Een man die altijd in het belang van de vereniging en de leden heeft gehandeld en daardoor met veel respect afscheid van zijn functie heeft kunnen nemen.

Een nieuwe voorzitter heeft zich verkiesbaar gesteld en werd met ruime meerderheid door de leden gekozen.
Zijn naam is Klaas Wubs en hij komt uit Asten Hij is oud directeur KWB Boxtel en is nog mede-eigenaar van KWB Air Systems in Deurne. Hij doet daar nog enkele dagen in de week werkzaamheden als toezichthouder.
Klaas zal de komende 3 jaar de kar van A Capella mee gaan trekken en hoopt nieuw leven in de club te gaan blazen.

Tevens trad ook bestuurslid Henk Nijeboer uit het bestuur vanwege zijn drukke werkzaamheden.
Een nieuwe kandidaat meldde zich aan. Hij luistert naar de naam Erik Hesius die in Lierop wel bij iedereen bekend zal zijn.
Ook hij werd met ruime meerderheid door de leden gekozen en zal zich gaan inzetten voor jonge frisse ideeën.

Zo heeft A Capella een behoorlijke bestuurswissel ondergaan en bestaat de nieuwe bestuursformatie uit de volgende personen.

Voorzitter Klaas Wubs
Secr./penningm. Jo Dat
Bestuurslid Harrie Gubbels
Bestuurlid Piet van Oosterhout
Bestuurslid Erik Hesius