Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober 2020 vindt een gloednieuwe editie van het muziekspektakel Lierop Live plaats. En net als in de laatste twee edities bent u ook dit keer welkom in de tot muziektempel omgebouwde hal van Thwan van Gennip op het Eindje in Lierop. 

Een belangrijke taak voor in de komende weken is het selecteren van een groot aantal talentvolle zangers en zangeressen. Zij zullen solistisch dan wel in duet/groepsverband hun bijdrage leveren aan dit geweldige muziekspektakel. Hopelijk ook dit keer voor veel publiek. Solisten, duo’s en groepen worden bijgestaan door het grote orkest van Fanfare en Slagwerkgroep St. Willibrordus gecombineerd met band.

Afwijkend van de vorige editie gaan we werken met een kleinere groep van zangers en zangeressen. We willen ieder de mogelijkheid bieden vaker op het podium te staan in een veranderende samenstelling. Zo kan een solist terugkomen in groepsverband maar ook binnen een groep terugkomen als backing vocal.

Dus kun je zingen, sta je met plezier voor een groot publiek en vind je het leuk om mee te doen? Kom je ook nog eens uit Lierop of je hebt een directe relatie met/in Lierop, meld je dan aan vóór maandag 1 april (nee, dit is geen grap) via: lieroplive2020@gmail.com (vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mail).

Schroom niet om je aan te melden, al heb je weinig tot geen ervaring. Ook nieuwe talenten (jong en oud) zijn van harte welkom. Een deskundige groep van mensen zal je tijdens de selectie objectief beoordelen en uiteindelijk begeleiden in het traject naar de uitvoering toe.

Neem voor meer informatie contact op met Frank van Gastel via tel nr. 0492-331327 / 06-53532157.