In de zaalvoetbalcompetitie van afgelopen weekend werd het Lieropse onderonsje tussen Topparty en Hurkmans met 5-2 gewonnen door Topparty dat binnen 12 minuten op 3-0 kwam door treffers van Hidde Maas, Jonas Heijblom en Thijs Meeuws. In de 16e minuut schoot Chris Filippini door een mêlee van spelers de 3-1 voor Hurkmans binnen. Vanaf de 10 meterlijn maakte Hidde Maas er in de 22e minuut 4-1 van voordat Chris Filippini een strafschop mocht benutten, 4-2. In de slotseconden bepaalde Jonas Heijblom de uitslag op 5-2 voor Topparty.

In de 2e klasse haalde het jeugdige ISM flink uit naar Houtmaat dat met een nederlaag van 8-2 naar huis werd gestuurd. Lang moest Tijn van Nuenen wachten tot hij gezien zijn leeftijd mee mocht doen. Hij liet zich dan ook meteen zien door 3 keer te scoren. De andere doelpunten van ISM werden gemaakt door Rens Bekx, Mart van de Laar (2x), Jeroen Gubbels en Sjoerd van Heugten. Bij een 5-0 achterstand maakte Jelle Berkers er 5-1 van en bij 6-1 maakte Jelle van Deursen de 2e treffer van Houtmaat, 8-2.