In de zaalvoetbalcompetitie kwam in de strijd om de Roman Techno Cup Loomans in de 7e minuut op 1-0 tegen Educontract. Met nog 8 minuten te gaan kwam Educontract door een doelpunt van Harm Gubbels, langszij, 1-1. Loomans trok in de laatste vijf minuten de overwinning naar zich toe door nog 3x te scoren. De doelpunten van Loomans werden gescoord door Chris van Eijk(3x) en Gijs Hurkmans, 4-1.

De Postel kon door verschillende oorzaken onvoldoende spelers op de been krijgen en verloor reglementair met 3-0 van Vissers. Hetzelfde gold voor Jagershuis en Buvo. Spang en ISM wonnen daardoor ook reglementair met 3-0.

In de 1e klasse won Centersnacks de competitiewedstrijd tegen Hurkmans met 6-3 en nestelde zich daarmede in de kop van de stand. Na een vlugge voorspong trok Tim van Lieshout de stand in de 7e minuut gelijk, 1-1. Hierna bouwde Centersnacks een 6-1 voorsprong op door doelpunten van Daan van Gansewinkel(3x), Max Schepers(2x) en doelman René Jansen. In de slotfase verkleinden Bart van Lierop en Tom Raijmakers de achterstand tot 6-3.