De organisatie van Dorpskwis Lierop maakt definitief bekend dat de eerste Lieropse Dorpskwis ‘nieuwe stijl’ door zal gaan en wel op zaterdag 6 oktober!

Het is de bedoeling dat de Kwis een jaarlijks terugkerend evenement wordt waarin zelf gevormde teams, zoals buurten, families, elftallen, verenigingen, vriendengroepen of collega’s in een race tegen de klok “thuis of elders” de kwis ‘spelen’.
De kwis bestaat uit allerlei kennisvragen en (creatieve) opdrachten, maar er zitten ook zoek- en doe-opdrachten in Lierop bij! Lekker actief ‘kwizze’ dus! En natuurlijk komen er vragen die over Lierop gaan. Alle hulplijnen kunnen worden ingeschakeld, uiteraard wel binnen de tijd die er voor staat!

Een mooie gelegenheid om mee te doen aan deze leuke en uitdagende kwis voor jong en oud.

Je kunt vanaf nu al je team via de website van de dorpskwis aanmelden. Wij adviseren om teams te laten bestaan uit 8 tot 12 personen.

Elk team dient een teamcaptain te hebben die minimaal 18 jaar oud moet zijn en in Lierop wonend. De bedoeling is dat we op 6 oktober om 16.30 uur starten. Voor 20.30 uur dient de teamcaptain het kwisboek ingeleverd te hebben want dan begint ook de feestavond en later op de avond worden de uitslagen bekend gemaakt.

Meer informatie laten wij tot 6 oktober weten op slaponline en op de facebookpagina van de dorpskwis en andere social media kanalen als Twitter en Instagram. Zegt het voort…. ‘Liken’ en ‘volgen’ mag!
Zie ook het artikel dat het Eindhovens Dagblad publiceerde.

En nog een Tip: Let vanaf nu goed op wat er in jouw en wijdere omgeving gebeurt! Het kan altijd extra punten opleveren op 6 oktober.