In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie won Postel royaal van Jagershuis. Pas bij een 0-6 achterstand in de 28e minuut redde doelman Jelle Welten met een afstandsschot de eer voor Jagershuis. Het werd een 1-7 overwinning voor Postel door doelpunten van Thijs Cortenbach(4x), Ralf Kolenberg(2x) en doelman Nick Kusters.

Topparty deed wat het kon tegen Bij Guus&Willem maar kreeg geen fatsoenlijke mogelijkheid om te scoren. Bij Guus&Willem zag kans om doelman Lars van Grotel 5 keer te passeren en won daardoor met 0-5. De doelpuntenmakers waren Thijs Martens(2x), Max Sonnemans(2x) en doelman Maarten Werts.

Bij Loomans tegen Hurkmans opende Chris van Eijk ook met een kopbal in de 12e minuut de 1-0 voor Loomans. Davy Linders(14e) en Robert Breukers(21e) troffen vervolgens doel voor Loomans, 3-0. In de 25e minuut maakte Lucas de Bruijn een mooi doelpunt door vanaf de zijlijn via de binnenkant paal voor de 4-0 te zorgen. Twee minuten voor tijd maakte Chris van Eijk met een afstandsschot ook gebruik van de binnenkant paal om de uitslag op 5-0 te bepalen.

In een sportieve wedstrijd wisten ’t Klumpke en vHeugten niet te scoren en eindigde deze wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.