In de zaalvoetbalcompetitie stond Van Zoggel 1 binnen 5 minuten met 3-0 voor tegen Topparty. In de 14e minuut miste Luuk Versteegden een strafschop voor Topparty. Een minuut later wist hij toch het net van Van Zoggel 1 te vinden, 3-1. In de slotfase scoorde Van Zoggel 1 nog 2 keer en Luuk Versteegden maakte er nog 1 voor Topparty, 5-2.

In de 2e klasse won Egelantier met 4-1 van Educontract. Na een 2-0 voorsprong verkleinde Daan Hooglugt in de 19e minuut de achterstand tot 2-1. waarna in de 22e en 26e minuut voor de 4-1 zege van Egelantier.

Een wedstrijd om vlug te vergeten was die tussen LeenenRegiobank en Hurkmans. Vooral de slotfase was er een met veel incidenten. Hurkmans won met 1-2 door doelpunten van Ralf Hurkmans en Harm Gubbels. LeenenRegiobank scoorde uit een strafschop tegen. Direct na de zoemer miste Harm Gubbels nog een strafschop voor Hurkmans.