In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie wist Van Gennip in een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd tegen Topparty deze “kelderkraker” te winnen. Binnen 9 minuten stond het 2-2. Hierna duurde het tot de 26e en 27e minuut voordat Van Gennip afstand kon nemen, 2-4. Voor Topparty scoorden Ralf van de Laar en Hidde Maas. Voor Van Gennip was Maarten van den Einden 3x succesvol en scoorde Chris Filippini met een mooi stiftballetje over doelman Koen Hendriks.

Centraal is de laatste tijd lekker op dreef. Vorige week winst tegen Bleekerven en nu ging Educontract ruimschoots ten onder. Centraal bouwde een 4-0 voorsprong op tot in de 20e minuut. Axel van den Biggelaar zorgde voor de 4-1. Centraal ging rustig verder en scoorde in de laatste 5 minuten nog twee keer voordat Bjarne van den Biggelaar voor de 6-2 eindstand zorgde. Voor Centraal werden de doelpunten gemaakt door Jeroen van Lierop (2x), Roy Bukkems, Mark van Oosterwijk en Jan Verhees (2x), waarvan een uit een strafschop wegens hands doelman.

Het Zunneke kwam in de 2e minuut op 0-1 door een treffer van Rens van Lieshout en had daarmede al haar kruit verschoten. CuundersGlashelder nam het initiatief over. In de 20e minuut stond het met 8-1 voor. Jeroen Knoops wist in de 22e minuut nog het net van CuundersGlashelder te vinden 8-2. In de laatste minuten bouwde CuundersGlashelder de voorsprong uit tot een 12-2 overwinning. De doelpunten van CuundersGlashelder kwamen op naam van Niels van Santvoort (6x), Stan van Hoof (2x), Jordy van Lunsen (3x) en Jan van Moorsel.