In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie liep bij Jagershuis tegen Van Zoggel 1 Jagershuis een 0-9 achterstand op tot in de 27e minuut. Een minuut voor tijd redde Roy van den Biggelaar de eer voor Jagershuis. In deze wedstrijd kreeg Van Zoggel 2x kort achter elkaar een strafschop te nemen die beiden werden benut. In deze fase kregen de doelman en een speler van het Jagershuis respectievelijk de groene kaart (2 stafminuten) en de gele kaart (5 strafminuten). Voor Van Zoggel 1 scoorden Ruud Smits (3x), Chris Schenk, Lex Klaver (2x), Coen Smits, Tijn van den Tillaar en Wesley Maas, 1-9.

In de tweede klasse kwam ISM in de 7e minuut op 0-1 tegen Jeuken door een doelpunt van Tijn van Nuenen. In de 9e minuut schoot Rob Berkers van dichtbij in het ISM-doel, 1-1. Een minuut later kwam Jeuken op 2-1 nadat Floran van Houts vlak langs de binnenkant van de paal scoorde. In de 18e minuut vergrootte Thijs Haasen na een prima 1-2tje de voorsprong tot 3-1. Met nog 2 minuten voor de boeg schoot Mart van de Laar diagonaal raak, 2-3. De tijd was voor ISM te kort om er nog een gelijkspel uit te halen.

Het Lierops onderonsje tussen Educontract en ’t Zunneke werd met 0-1 gewonnen door het Zunneke. In de 10e minuut scoorde Harry Maas uit een counter door de benen van de vallende doelman Sjoerd Hooglugt van Educontract. Educontract deed wat het kon om tot scoren te komen maar doelman Maik Sanders stond heel goed te keepen en verdiende de overwinning voor zijn team.