In onderstaaand bericht vertellen Marij en Anita over hun pas opgerichte Boji Holistische Praktijk…

“Wij zijn twee Holistische therapeuten en Reiki Masters met ieder een eigen praktijkruimte in Lierop en in Someren. Wij zijn samen een praktijk begonnen omdat wij zo mooi verschillend zijn en elkaar goed aanvullen.

Neem eens een kijkje op onze website of maak een afspraak voor een behandeling via: marij@bojiholistischepraktijk.nl of anita@bojiholistischepraktijk.nl.

Natuurlijk kun je ook altijd bij ons terecht voor verdere uitleg over Reiki, holisme en/of onze behandelingen.

Boji is een therapeutische praktijk voor ondersteuning in het vinden van balans in lichaam en geest.

Heb je behoefte aan meer ontspanning of pijnverlichting? Ben je op zoek naar inzichten in je huidige patronen in het leven? Of voel je je simpelweg uit balans? Dan kan ontspanningsbehandeling, een therapeutische of een coachende behandeling, aangevuld met Reiki je helpen.

Heb je bijvoorbeeld last van stress, slapeloosheid, (onverklaarbare) pijnen, een burn-out, te veel nadenken of vermoeidheid? Dan gaan wij met jou op zoek naar de oorzaak hiervan.

We gaan samen met jou op zoek naar waar je blokkades zich bevinden. Wij ondersteunen je om deze blokkades op te heffen door bewustzijnsgesprekken, oefeningen en methodieken (bijvoorbeeld een familieopstelling, mindfulness, Sedona-loslaatmethode, enz) en Reiki. Je levensenergie gaat weer stromen. Je systeem komt weer in balans en dat voel je.

Onze behandelingen helpen je om meer in je kracht te komen en vanuit je hart te kunnen leven”.