“Wij willen jullie graag laten weten dat onze webshop sinds gisterenmiddag online is!

Struin je vaak stad en land af voor dat gave kadootje voor je kind, neefje of nichtje? Zie jij door de bomen het bos niet meer en kom je uiteindelijk met allerlei goedkope speeltjes thuis die na een tijdje alweer kapot in de prullenbak belanden of zelfs niet aangekeken worden?

​Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn specialisten in duurzaam en tof speelgoed. Fair, natural en organic maar bovenal playful. Wij vinden het belangrijk dat speelgoed bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind en daarbij dat het onder juiste omstandigheden met oog voor mens, dier en natuur worden gemaakt.

Wij zijn Marsha Loomans en Linda van Lieshout. Dankzij onze mannen is het niet meteen zichtbaar maar wij zijn zussen. Onze naam verwijst hier dan ook meteen naar Sestra. Sestra is Tsjechisch voor zus. Nu hebben wij geen enkele binding met Tsjechie behalve dat wij ook van een biertje houden, maar zijn we op deze naam gekomen vanwege de Serie Orpah Black (indien je deze nog niet hebt gezien een gratis kijktip).

​Wij zijn opgegroeid op een boerderij op het Brabantse land. We hebben de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit dan ook van jongs af aan meegekregen. Al is niet poetsen maar lullen ook zeker op ons van toepassing. 

Voor meer informatie kun je HIER terecht op onze website”.

Groet,
Marsha Loomans & Linda van Lieshout