Wie dichtbij huis wil genieten van een masterclass met humor kan op 15 oktober terecht in de Ruchte waar Leon van der Zanden met ‘Zoek de verbinding’ in het DOBU theater zal staan.

Het leggen van een optimale verbinding tussen je collega’s en klanten staat aan de basis van het succes van elk bedrijf. Hoe je dat doet, gaat Leon ons op zijn unieke manier toelichten!

We kennen Leon van der Zanden vooral als succesvol cabaretier en stand-up comedian. Als geen ander wist hij contact te leggen met de zaal. Nu stelt hij dat vermogen ook in dienst van organisaties, managers en medewerkers van bedrijven. De kern van alles is contact en Leon merkte bij veel bedrijven juist een gebrek daaraan. Terwijl die verbinding essentieel is in tijden van verandering.

Deze masterclass brengt meer verbondenheid en eenheid en kan ingezet worden voor betere samenwerking, inspirerend leiderschap en betrokkenheid op de werkvloer. Natuurlijk overgiet Leon zijn masterclass met een flinke saus humor, zodat ook de lach veelvuldig zal klinken in het DOBU theater.

Enorm leuk en leerzaam om met je collega’s, vrienden en familie te bezoeken.

Datum: 15 oktober 2021
Ticketprijs: 20 euro – inclusief pauzedrankje
Genre: theatercollege met humor
Aanvang: 20:30 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/masterclass-leon-van-der-zanden/

Algemene informatie:
De Ruchte Someren – Laan ten Roode 71 – 5711 GB Someren
0493 44 11 44 – info@deruchte.nl www.deruchte.nl