Gerry Hurkmans stuurde ons namens Jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes onderstaand bericht…

‘Zaterdag 2 februari rond 19:00 was het dan zover; Nirwana was mooi versierd, de dj stond startklaar en de mooi verklede kinderen druppelden binnen. Voor iedereen even wennen want het jeugdbal is niet meer op zondag met carnaval. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken!

De dj wist al snel de dansvloer vol te krijgen en zo begon het feestje goed. Tussendoor werden er leuke spelletjes gedaan en konden de kinderen prijsjes winnen.  Tijdens het 1e spel streden Prins Roel en Boer Keano tegen elkaar, Keano won de wedstrijd.  Het tweede spel ‘de mummy’, werd in tweetallen gespeeld. Hierbij moesten de kinderen elkaar zo snel mogelijk tot een echt mummy inpakken met wc papier.

Na de spelletjes was het al feestend en dansend wachten op Prins Jan, Prinses Rina, adjudant Mike, Lynn, de grote Raad en de Dames van de Raad.  Prins Jan feliciteerde bij binnenkomst onze jarige Jeugdboerenbruid met haar elfde verjaardag, waarna iedereen haar uit volle borst toe zong.    

En toen…. kon het feest pas echt losbarsten en dat gebeurde!!! Vanaf het moment dat prins Jan en zijn gevolg op de dansvloer stonden ging het dak eraf! Hossen, hakken, roeien, grasmaaien, we hebben het allemaal voorbij zien komen. 

Helaas werd het veel te snel 21:30 en stonden de ouders aan de deur te trappelen om hun kroost weer mee te nemen. Moe maar voldaan én met een hele hoop mooie nieuwe herinneringen kon iedereen weer naar huis en keerde de rust terug op de Meervensedijk’.