Dat was de gedachte bij Peer Maas uit Lierop toen hij een nieuw product in gedachte had voor scootmobielen. Deze 3 aspecten moest de nieuwe veiligheidshoes voor scootmobielen in zich hebben. Je ziet steeds meer mensen met een zogenaamd veiligheidsvestje op de scootmobiel gemonteerd. Daar is maar één reden voor, zichtbaarheid.

Een veiligheidsvestje is een kledingstuk, bij gebrek aan beter gebruikt men tot nu toe dit kledingstuk om een scootmobiel, maar is het ook mooi? Dat moet ieder voor zich bepalen, Peer Maas vind van niet, daarom ging hij aan de slag met een nieuw idee. Dit idee is uiteindelijk de Scootsee veiligheidshoes geworden. Om de naam iets in te korten kunt u ook spreken over een Scootsee hoes.

Het prachtige weer van nu leent zich voor mensen met een scootmobiel uitstekend om een ritje te maken, maar het kan druk zijn op de weg. Dus zorg dat je gezien wordt met een veiligheidshoes voor scootmobielen en maak zelf een leuke hoes op de site van Scootsee of geef iemand een Scootsee cadeau.

Met de Scootsee hoes is men goed zichtbaar in het verkeer. Het unieke aan deze hoes is dat de gebruiker de hoes geheel naar wens kan samenstellen.

Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar de website van Peer.