In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie ging Postel tegen Jagershuis lekker tegen elkaar op. Bas van den Wittenboer zette Jagershuis in de 5e minuut op 0-1. Doelman Wessel Pape schoot in de 12e minuut de gelijkmaker binnen, 1-1 en een minuut later kwam Postel op 2-1 door een doelpunt van Sven Ten Wolde. Weer een minuut later stond het weer gelijk, 2-2, na een doelpunt van gelegenheidsdoelman Rik Duijmelinck. Toch trok Postel de overwinning naar zich toe met een doelpunt in de 21e minuut van Thijs Cortenbach, 3-2.

In de 1e klasse bouwde Hurkmans een prima 4-0 voorsprong op tussen de 2e en 26e minuut tegen Kanters. Pas een minuut voor tijd redde Alex Banfi de eer voor Kanters, 4-1.

Topparty kwam tegen CuundersGlashelder sterk terug van een tot de 13e minuut opgelopen 0-3 achterstand door doelpunten van Jordy van Lunsen (2x) en Niels van Santvoort. Bert Meeuws (17e) en Ruud van den Hurk (19e en 25e) zorgden voor een gelijkspel, 3-3.

In de 2e klasse speelde nieuwkomer Houtmaat na de monsternederlaag van vorige week een stuk beter tegen ‘t Zunneke. Alleen tegen een op dreef zijnde Harrie Maas (4x) van ‘t Zunneke was niet op te boksen. Brian Jansen en Wout Groenen (straf schot in de kruising) zorgden voor de doelpunten van Houtmaat.

MSpang is een verrijking voor het zaalvoetbal. Dat ondervond het jeugdige ISM. In deze wedstrijd van beide nieuwkomers werd 17 keer gescoord. ISM verloor met 14-3. Voor MSpang scoorden Martijn Koppens (3x), Stan Ramakers (2x), Brent Vulders (5x), Twan Meulendijks (2x) en Tim Koppens (2x). Voor ISM waren Stef van den Nieuwenhof, Luuk Neervens en Jeroen Gubbels succesvol, 14-3.