Falco Thijssen is de nieuwe afkoppelcoach van Onweerstaanbaar Someren. Het is zijn missie om inwoners van de gemeente Someren warm te maken voor het idee om het regenwater dat op het dak van hun huizen valt, niet langer in het vuilwaterriool te laten stromen, maar vast te houden in eigen tuin.

De afkoppelcoach geeft gratis en vrijblijvend advies en werkt volgens de filosofie van Onweerstaanbaar Someren met als doel Someren klimaatbestendiger te maken. Wil jij ook afkoppelen, maar weet je (nog) niet goed hoe je dit moet aanpakken? Falco Thijssen is er om jou te helpen en komt graag bij je langs. Hij informeert je over het afkoppelen van de regenpijp en de te nemen infiltratiemaatregelen in jouw tuin. Bel voor vrijblijvend advies aan huis met (0493) 494 888 of stuur een e-mail naar: afkoppelcoach@someren.nl

Subsidieregeling
Wie gaat afkoppelen, kan gebruik maken van de subsidieregeling van de gemeente Someren en die van de waterschappen. Ook hierover kan de afkoppelcoach je meer vertellen. Zoek je nu al meer informatie over de subsidieregeling? Kijk dan op: www.onweerstaanbaarsomeren.nl/projecten. Je vindt hier ook onze afkoppelbrochure.

Bron: Gemeente Someren