Iedereen die een ticket heeft gekocht voor het jubileumweekend ‘Nirwana 50 jaar’ heeft onderstaand bericht gehad met betrekking tot de nieuwe data van het jubileum dat al verschillende keren door corona uitgesteld moest worden.

“Het weekend ter ere van het 50 jarig jubileum van Nirwana kon dit jaar helaas, net als vorig jaar, niet doorgaan. We hebben besloten om het weekend wederom een jaar te verplaatsen in verband met de corona maatregelen. Volgend jaar op 8, 9 & 10 april hopen we dan eindelijk met jullie te vieren dat we, inmiddels al langer dan, 50 jaar bestaan.

Je ontvangt deze mail omdat je een of meerder kaarten voor Nirwana 50 Jaar hebt gekocht. In deze mail lees je wat er met je tickets gebeurt.

Wat gebeurt er met het programma?
De inhoud van dit weekend blijft in grote lijnen hetzelfde. We gaan zoveel mogelijk proberen door te schuiven maar dit ligt ook aan beschikbaarheid van artiesten. Hou onze social media kanalen in de gaten om als eerst op de hoogte te zijn van bevestigingen omtrent het programma.

Op de vrijdagavond zal een groep van vijf DJ-duo’s het podium betreden om de Nirwana Top 50 te presenteren.
Op de zaterdag passeert de inmiddels 52-jarige muziekgeschiedenis van Nirwana de revue. Speciaal voor deze avond zijn er diverse gelegenheidsbands samengesteld bestaande uit lokale muziekhelden.
De zondag is, net als tijdens Nirwana Tuinfeest, gereserveerd voor een familiedag. Tijdens deze dag maken we een trip down memory lane. Het tastbare verleden van Nirwana is dan overal te zien! 

Wat gebeurt er met mijn ticket?
We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen volgend jaar alsnog het jubileum met ons komen vieren. Alle kopers van een kaartje die zich niet melden voor het terugstorten van het aankoopbedrag krijgen daarom een nieuw ticket gemaild waarop de juiste datum staat van het jubileumweekend.

Komt het nieuwe weekend qua datum niet voor je uit dan is er de mogelijkheid om je geld terug gestort te krijgen. We vragen je dan om een mail te sturen naar info@ticketcrew.nl waarin je aangeeft wat je ordernummer is en dat je graag je aankoopbedrag teruggestort wil krijgen. Ook voor andere vragen omtrent tickets kun je het best contact opnemen met Ticketcrew”. 

Wie nog meer info wil, of tickets voor dit jubileum op de nieuwe data wil kopen, kan terecht op de nieuwe website van Nirwana.