De geloofsgemeenschappen van Asten en Someren organiseren ook dit jaar weer vier gespreksavonden. Ontmoetingen in oecumenisch verband. Wat weten we eigenlijk van elkaar? Wat weten protestanten van katholieken en omgekeerd? In vier avonden willen we met elkaar hierover in gesprek gaan. De eerste avond gaat over het begrip “Kerk”. De tweede avond praten we met elkaar over “de Bijbel”. Vervolgens gaan we het hebben over “Gebed” en tijdens de laatste avond gaan we in gesprek over “Bedevaart”. Afwisselende thema’s die kenmerkend zijn voor beide geloofsgroepen.

De gespreksavonden worden gehouden op woensdag 6 november, donderdag 14 november, maandag 18 november en woensdag 27 november. De gesprekken vinden plaats in de vergaderzaal van de Protestante Kerk in Someren. De avonden duren van 20.00 tot 22.00 uur en worden geleid door ds. Rien op den Brouw, en pastoraal werker Jack Swaanen.

U kunt zich opgeven voor deelname door een mailtje te sturen naar j.swaanen@rkfranciscus.nl of telefonisch 06 54955942. Een briefje in de brievenbus van het parochiecentrum, Kerkstraat 4 in Asten kan natuurlijk ook.

U bent van harte welkom!