Helaas hebben wij zojuist met het bestuur moeten besluiten om de onthulling niet door te laten gaan. Vanwege de aangescherpte maatregelen kunnen wij het niet verantwoorden om met z’n allen te gaan feesten terwijl de Corona-besmettingen in een rap tempo toenemen en de ziekenhuizen volstromen.

Na overleg met de burgemeester en andere betrokkenen, konden we niet anders dan besluiten om de onthulling uit te stellen. We beseffen dat dit een grote teleurstelling is voor alle betrokkenen, met name voor de aankomende hoogheden in het bijzonder.

Daarnaast hebben er zo enorm veel vrijwilligers zo hard gewerkt om het voor de aankomende (jeugd-)hoogheden onvergetelijk te maken, daarvoor vinden we het zeer spijtig. Onze intentie is om het niet te annuleren, maar om het te verschuiven.

We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we dit carnavalsseizoen in ieder geval de jeugd een carnaval met hoogheden kunnen geven en hopelijk ook het prinsenpaar en hun adjudanten iets later in het seizoen kunnen onthullen, om daarna te kunnen gaan knallen.

Laten we nu vooral goed op elkaar letten, de regels in acht nemen, zodat we straks met z’n allen het feest kunnen gaan inhalen.

It giet oan, niet morgen, maar wordt vervolgd… Nadere informatie volgt!

Bestuur Kaauw Voetjes