Het moest er dan toch echt van komen na de geweldige afscheidsreceptie van vorige week… het fysieke einde van de huisartsenpraktijk op het Kerkepad waar Ferd met zijn team al die jaren zijn patiënten mocht ontvangen.

Het is nu verleden tijd want samen met Ferd’s opvolgster Sigrid van Otterdijk werd gisteren het bekende naambordje van de muur verwijderd. Best een emotioneel momentje. Ferd gaat nu écht genieten van zijn verdiende vrije tijd.

Waarneming vindt in de kerstvakantie plaats door huisarts Deimann, Nieuwendijk 5 te Someren-Eind. Tel. 0493-440370. Let op… 24 en 31 december is er ook geen uitdeelpost van de apotheek in Lierop.

Vanaf 31-12 zal de tijdelijke praktijk op Speelheuvelplein 13 in Someren de plaats zijn waar de patiënten voorlopig terecht kunnen. Deze praktijk is, met uitzondering van de donderdagmiddag na 12.30 uur (zoals ook nu), dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Ook zal dokter Remco Stalpers in het nieuwe jaar op maandag en vrijdag werkzaam zijn voor de huisartsenpraktijk Lierop.

Voor spoedgevallen op donderdagmiddag kun je bellen met huisarts Deiman.

Per 1 februari opent de nevenvestiging in Lierop in ‘De Lije’, Somerenseweg 1. Deze locatie is met name beschikbaar voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. De Lije is open op de maandag- en vrijdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur. Naast de huisarts zullen onder andere de fysiotherapeut en het afhaalpunt voor de apotheek, gebruik blijven maken van de ruimte in de Lije.

Om een afspraak met de huisarts te maken kun je dagelijks tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur bellen met hetzelfde nummer als voorheen: 0492-331856.

Ook kun je dit nummer bellen indien het spoed betreft. Het huidige spoednummer komt te vervallen!

Zie ook de impressie die Harrie van Horik namens Siris maakte en de foto’s van Rob Fritsen tijdens de afscheidsreceptie van vorige week.