Na de zeer succesvolle uitvoering door Wishful Singing van hun Vespers in Mysterium konden de volgende optredens vanwege de Corona maatregelen niet doorgaan. Wel was Wishful Singing nog te beluisteren tijdens de dodenherdenking in de Grote Kerk te Amsterdam. Ze brachten daar een prachtig ‘Onze vader’ ten gehore.

Het uitvallen van de concerten bracht de zangeressen op de gedachte om samen met Herman Finkers een online cursus Gregoriaans zingen te organiseren.

Het startwebinar begint al vandaag, 9 mei en is uitverkocht, maar je kunt de cursus nog steeds gewoon volgen want je ontvangt een link om de startwebinar terug te kijken en je kunt dan ook gewoon vragen stellen zoals bij een live webinar. Daarna 5 online lessen in de vorm van instructievideo’s (op elk gewenst moment te bekijken en altijd terug te kijken). En als slot de afsluitende webinar op 17 mei om 15.00 uur live vanuit de koepelkerk in Lierop (niet toegankelijk voor publiek).

Zie HIER voor inschrijving en de volledige info en het filmpje van Herman Finkers dat gisterenavond ook bij Beau op RTL4 te zien was.