Deze week op 7, 8 en 9 juni spelen leerlingen en leraren van het Varendonck College Asten de musical “Don’t Stop Me Now”. Meer dan 60 leerlingen en docenten bereiden zich al het hele schooljaar voor op de uitvoering in juni. “Don’t stop me now” vertelt het verhaal van een wereld 300 jaar in de toekomst, waar door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden wordt door de Killer Queen. De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo en Scaramouche komen samen met een groep jongeren, de Bohemiens, hiertegen in opstand en gaan op zoek naar de handgemaakte rockmuziek!

Het verhaal van “Don’t stop me now” wordt ondersteund door de muziek van Queen. 25 hits, waaronder A Kind of Magic, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free en natuurlijk Bohemian Rhapsody, komen voorbij.

Cast
De hoofdrolspelers:

Galileo: Tijs van Gastel
Scaramouche: Kim Martens
Killer Queen: Isa Slegers
Khashoggi: Sam Jeronimus en Annelin van Gerwen
Brit: Stijn van Bogget
Meat: Jasmijn Jeronimus en Ilse Rademakers
Pop: Floor Neervens

De hele musical wordt muzikaal gespeeld door een 6 koppige live band ondersteund door 10 blazers bestaande uit leerlingen en docenten.

Data en kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart. De kaarten kosten € 8,= en zijn te koop bij de Hema in Asten, Sportpunt in Someren en de conciërgebalie van het Varendonck College in Asten. De voorstellingen vinden ook dit jaar weer plaats in De Ruchte (Someren).

Donderdag 7 juni: 19:30 uur
Vrijdag 8 juni: 19:30 uur
Zaterdag 9 juni: 14:30 uur en 19:30 uur