Heeft u geen zin of tijd om zelf te bouwen, maar wilt u wel een woning naar wens op een mooie plek in ons dorp? Dan is dit uw kans! Werkgroep Wonen van Dorpscoöperatie Lierop Leeft en Stichting SAMENBOUWEN.IN nodigen u van harte uit voor de informatieavond die op dinsdag 15 september a.s. in Lierop plaatsvindt.

Het project
In het uitbreidingsplan Gildewijk is ruimte voor de bouw van 6 royale bungalows. Aan het Gildeplein worden vier moderne bungalows – waarvan de twee buitenste met verdieping – gerealiseerd. Aan de Somerenseweg betreffen het twee semi-bungalows met kap. Deze woningen zijn uitermate geschikt voor 55+-ers, aangezien bij alle woningen minimaal 1 slaapkamer en badkamer met o.a. sanitair van Villeroy en Boch op de begane grond zijn gelegen. Bijzonder hieraan is dat de indeling, grootte en afwerking door de toekomstige bewoners wordt bepaald. Voor wat betreft de indeling en afwerking geldt dit ook voor de huurbungalow. De huurbungalow wordt immers via het concept OnsHuys aangeboden. Voor meer informatie zie www.onshuys.in/huurder.

De gemeente
Wellicht volgt u het project. Zo hebben er in het verleden een aantal bijeenkomsten plaatsgevonden om de behoeften en wensen te peilen om vervolgens bij de gemeente na te gaan of de plannen op basis van die wensen ook gerealiseerd zouden mogen worden. Wij zijn blij u te kunnen melden dat de gemeente inmiddels haar medewerking heeft toegezegd.

Zelf de regie in handen
Belangstellenden gaan samen met de architect aan tafel om de grootte en indeling van hun nieuwe (t)huis te bepalen. Gedurende het gehele proces worden de deelnemers professioneel begeleid door Vastgoedregisseur uit Valkenswaard.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar het bericht op de website van Lierop Leeft.